16:04 uur 25-06-2019

Wereldwijde lancering van S BLOCK, met start in Singapore op 22 juni

BERN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– De wereldwijd befaamde 2019 WBF Singapore Technology Conference werd gehouden in het Marina Bay Sands Hotel op 22 juni 2019. S BLOCK, de medeorganisator van de conferentie, presenteerde zichzelf voor het eerst en kondigde haar missie aan: ‘Unleash your digital assets’ (‘Haal het maximale uit uw digitale activa’). De conferentie bracht talloze sectorelites en blockchain-enthousiastelingen uit de hele wereld samen, waaronder meer dan 500 veteranen uit de industrie uit meer dan 30 landen, zoals Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Japan, Korea, Brazilië, Australië, Argentinië en Canada. Insiders deelden diepgaande inzichten uit de wereldwijde industrie. Deze conferentie trekt veel aandacht in de wereldwijde blockchain-industrie.

S BLOCK van start in Singapore

In de ochtend van 22 juni werd Ivan, President van S BLOCK Global Foundation, uitgenodigd om een keynote speech te geven, ‘Next Generation Digital Currency Wallet’. Tijdens deze conferentie werd S BLOCK officieel gelanceerd in meer dan 30 landen over de hele wereld, en opende het de weg naar een wereldwijde toekomst zonder grenzen. Tegelijkertijd tekende S BLOCK op dit evenement ook een strategische overeenkomst met DUSD en WBFex, wat de ontwikkeling voor S BLOCK zal versnellen.

In de avond van 22 juni sponsorde S BLOCK exclusief de ‘Fortune Night’-afterparty. De grote namen in de industrie verzamelden zich om inzichten uit de industrie te delen en maakten unieke opmerkingen over de nieuwe trend in de ontwikkeling van de branche in 2019.

Wereldwijd traject van S BLOCK

Als hoogtepunt van de WBF World Tour Singapore Technology Conference waren Paul Brody, hoofd Blockchain Technology van Ernst & Young; Franklyn Richards – medeoprichter van LiteCoin; Dr. Daniel Diemers – PwC Strategy & Partner; Tom Menner – EMEA en vele andere leidinggevenden uit de industrie uitgenodigd. Zij spraken over de ‘regelgevende technologiepraktijken’ en de digitale toekomst om de trends in het blockchain 2.0-tijdperk over te brengen. Twee dagen van bijeenkomsten met meer dan 4000 industrie-experts, meer dan 500 mediapartners en meer dan 100 sprekers, maakten het zeker tot een plezierig evenement dat goed ontvangen werd door gebruikers en liefhebbers van blockchain.

Om de lay-out van het ecosysteem verder te verbeteren en de concurrentiepositie van de producten te versterken, zal S BLOCK doorgaan met het ontwikkelen van digitale financieringsactiviteiten in de wereld en uiteindelijk een compleet wereldwijd digitaal financieel ecosysteem vormen. S BLOCK streeft ernaar om haar missie om ‘activa vrijer te maken’ geleidelijk te bereiken en zich mondiaal uit te breiden om een betere toekomst te creëren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com
www.sblock.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr