04:28 uur 10-08-2019

Mary Kay onthult onderzoek over huidbarrièrefunctie en gezichtsroodheid tijdens bijeenkomst van de Chinese Associatie voor Integratieve Geneeskunde

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Als één van ‘s werelds belangrijkste huidverzorgingsvernieuwers in directe verkoop- en kosmetische industrie zette Mary Kay Inc. zijn decenniumlange toewijding aan huidwetenschappelijk onderzoek voort met de onthulling van de resultaten van een studie om huidbarrièrefunctie en gezichtsroodheid te verbeteren tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het dermatologiecomité georganiseerd door de Chinese Associatie voor Integratieve Geneeskunde. Mary Kay was ook een sponsor van het evenement, wat plaatsvond van 8 tot 11 augustus in Lanzhou in de Gansu provincie in China.

“Mary Kay-wetenschappers doen jarenlang huidonderzoek om oplossingen te ontwikkelen voor echte mensen en echte behoeften,” zei dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer van Mary Kay Inc. “Een deel van onze toewijding bestaat uit het nemen van een actieve rol in de beauty- en wetenschappelijke gemeenschappen door onze deelname in wereldwijde dermatologische conferenties, waar we onze kennis kunnen delen en kunnen leren van andere wetenschappelijke experts om ons te helpen bij de ontwikkeling van effectievere en innovatieve producten.”

Mary Kay China’s sr. manager voor medische zaken, dr. Jenny Jiang, deelde onderzoeksresultaten van strategieën om de huidbarrièrefunctie en gezichtsroodheid te verbeteren. Deze resultaten leveren mogelijk belangrijke inzichten op voor ons begrip van de gevoelige huid. Onder de aanwezigen bevonden zich de topdermatologen van het land en gerenommeerde bestuurders van cosmetische bedrijven.

Het Onderzoek en Ontwikkelingsteam van Mary Kay bestaat uit vooraanstaande wetenschappers met doktortitels en andere academische graden in vele disciplines: huidbiologie, celbiologie, chemie, biochemie en meer. Dit team is toegewijd aan het uitvoeren van doorlopend baanbrekend onderzoek en het delen van invloedrijke resultaten over huidgezondheid met de gehele wetenschappelijke en beautygemeenschappen.

Elk jaar voert Mary Kay honderdduizenden wetenschappelijke tests uit op producten en ingrediënten om de hoogst mogelijke standaarden van veiligheid, kwaliteit en prestaties te garanderen. Mary Kay heeft meer dan 1.500 patenten voor producten, technologieën en verpakkingsontwerpen in haar wereldwijde portfolio. Vorige jaar opende het bedrijf een ruim 100 miljoen dollar kostende, uiterst geavanceerde productie- en R&D-faciliteit in Lewisville, Texas.

Over Mary Kay

Als één van de eersten die door het glazen plafond braken, richtte Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 55 jaar geleden op met drie doelstellingen: lonende kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en van de wereld een betere plek maken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay maakt zich sterk voor het onderzoeken van de wetenschap achter schoonheid en voor het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, geuren en voedingssupplementen. Via The Mary Kay FoundationSM heeft het bedrijf meer dan $ 78 miljoen toegekend aan kankeronderzoek en opvanghuizen voor slachtoffers van huiselijk geweld. Mary Kay Ash’s oorspronkelijke visie straalt nog steeds – met iedere lipstick weer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr