09:24 uur 30-07-2019

Mary Kay Inc. Benoemd Als Eén Van De Meest Gerenommeerde Mondiale Werkgevers in Reputation Institute’s 2019 Workplace Study

Mary Kay staat 42e op de ranglijst van werkgevers dankzij haar toewijding aan het creëren van een werkplekcultuur die inclusiviteit stimuleert en haar bewezen aandacht voor de gezondheid en het welzijn van haar werkgevers

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc. is trots op de erkenning die zij heeft ontvangen in de 2019 Global Workplace 100 Study van Reputation Institute (Ri) als één van de meest gerenommeerde werkgevers ter wereld. Mary Kay staat 42e op de ranglijst van 100 mondiale bedrijven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005436/nl/

“Onze reputatie onder werknemers en klanten is gebaseerd op het fundament dat Mary Kay Ash legde toen zij haar droombedrijf begon in 1963,” zei Melinda Foster Sellers, Chief People Officer van Mary Kay Inc. “Ze had een bedrijf voor ogen gebaseerd op de Gouden Regel dat de wereld een betere plek heeft gemaakt door bedrijfsverantwoordelijkheid, innovatie, ethisch zakendoen en management met de mens in het middelpunt – allemaal factoren die hebben bijgedragen aan ons succes in de studie van het Reputation Institute dit jaar. We zijn vereerd te worden benoemd als één van de meest gerenommeerde werkgevers ter wereld in 2019.”

In de studie bevroegen onderzoekers van Reputation Institute – een toonaangevende aanbieder van reputatiemeting en -managementservices – meer dan 230.000 personen in 15 landen. Reputation Institute beoordeelde bedrijven gebaseerd op beroepsontwikkeling, totale beloningen, werkomgeving, marktleiderschap, producten en verantwoordelijkheid.

Volgens het onderzoek steeg over het afgelopen jaar de bereidheid om voor Mary Kay te werken met 6,2 procent, de grootste verbetering van alle bedrijven die werden gemeten in de Global RepTrak® 100 studie. Mary Kay overtreft mondiale topmerken in diverse industrieën over de hele wereld.

“Mary Kay is een rijzende ster in de reputatiestudie – met de grootste verbetering in de ‘bereidheid om voor te werken’-categorie van alle beoordeelde bedrijven,” zei Stephen Hahn-Griffiths, Chief Reputation Officer van Ri. “Bedrijven als Mary Kay plukken nu de vruchten van de ontwikkeling van werkplaatsculturen die inclusiviteit stimuleren en daarbij aandacht aan de gezondheid en het welzijn van werknemers schenken.”

Dit is de meest recente in een serie van onderscheidingen die Mary Kay heeft ontvangen als onderstreping van haar positie als een veelgezochte mondiale werkgever. Andere recente onderscheidingen zijn onder meer:

  • Top 10 Mondiale CEO’s: Reputation Institute benoemde Directievoorzitter en CEO David Holl als één van de 10 meest gerenommeerde topbestuurders volgens de CEO RepTrak® 2019.
  • Beste Middelgrote Werkgever 2019: Erkend door Forbes als één van Amerika’s Beste Middelgrote Werkgevers 2019. Mary Kay staat 97e op de ranglijst van 500 bedrijven.
  • Beste Werkgever voor Diversiteit 2019: Erkend door Forbes als één van Amerika’s Beste Werkgevers voor Diversiteit 2019. Mary Kay staat op plaats 150 van de ranglijst van 500 bedrijven.
  • Global Excellence op de Werkplek: Mary Kay Spanje en Mary Kay Polen wonnen de AON Beste Werkgevers-prijs 2018, die organisaties erkent voor uitmuntendheid op de werkplek. Mary Kay China en Mary Kay Mexico wonnen deze prijs in 2017.
  • Gezinsvriendelijke Werkgever 2018: Mary Kay Hong Kong werd door het Home Affairs Bureau erkend als een vooraanstaande gezinsvriendelijke werkgever.
  • Chinese Enterprise Health Management Top 10 Werkgevers 2018: Deze eer werd aan Mary Kay China toegekend door de China International Intellectech Corporation.

Over Mary Kay

Als één van de eersten die door het glazen plafond braken, richtte Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 55 jaar geleden op met drie doelstellingen: lonende kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en van de wereld een betere plek maken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay maakt zich sterk voor het onderzoeken van de wetenschap achter schoonheid en voor het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, geuren en voedingssupplementen. Via The Mary Kay FoundationSM heeft het bedrijf meer dan $ 78 miljoen toegekend aan kankeronderzoek en opvanghuizen voor slachtoffers van huiselijk geweld. Mary Kay Ash’s oorspronkelijke visie straalt nog steeds – met iedere lipstick weer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr