00:26 uur 31-05-2019

Optiv Security ontvangt op een na hoogste score in de categorie actueel aanbod van incidentenresponsdiensten voor cyberbeveiliging in onafhankelijk analistenrapport

De incidentenbeheerdiensten voor ondernemingen van Optiv, een kerncomponent van het end-to-end continuüm van producten voor cyberbeveiliging, ontvangt hoogst haalbare score voor de criteria voorzorg, rapportage en ondersteuning na incident, en gemiddeld aantal uur per respons

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Optiv Security, een wereldwijde integrator op het gebied van cyberbeveiliging die end-to-end oplossingen voor cyberbeveiliging levert, heeft de op één na hoogste score behaald in de categorie actueel aanbod van incidentenresponsdiensten voor cyberbeveiliging van Forrester Research. In Forrester WaveTM: Cybersecurity Incident Response Services, Q1 2019 is aan Optiv de hoogst haalbare score toegekend voor de criteria voorzorg, rapportage en ondersteuning na incident, en gemiddeld aantal uur per respons.

In het rapport wordt gesteld dat Optiv een uitstekend actueel aanbod heeft en dat het bedrijf een duidelijk beschreven engagement model heeft, na incidenten onder andere een roadmap aan cliënten verstrekt om hen te helpen herhaling te voorkomen, en over de hele linie positieve beoordelingen kreeg van cliënten. Verder stelt het rapport dat Optiv een goede keus is voor het hele proces, van voorzorg tot herstel.

“Beleidsbepalers in ondernemingen hebben tegenwoordig te maken met technologie, producten en bedrijfsgroei, en zijn tegelijkertijd verantwoordelijk voor cyberbeveiligingsprogramma’s om de onderneming in staat te stellen te reageren op en zich te herstellen na incidenten,” aldus Bill Young, vice-president en general manager van advisory threat management bij Optiv. “Om cyberdreigingen het hoofd te kunnen bieden, is een strategie noodzakelijk waarin de beste methoden voor beveiliging worden toegepast, zoals proactieve planning van incidentenbeheer, programma’s voor penetratietesten, effectieve detectie- en responscapaciteiten, en real-time informatie over dreigingen op maat. Door aanpak van de behoeften van ondernemingen op het gebied van cyberbeveiliging vanuit het perspectief van de vijand, kunnen organisaties effectievere cyberbeveiligingsprogramma’s creëren die zijn gebaseerd op op feiten gebaseerde offensieve veiligheidstesten.”

Young vervolgt: “Optiv bevindt zich in een unieke positie binnen de sector om cliënten ongekende inzichten, een diep en breed dienstenaanbod, en een traject te bieden dat zich uitstrekt over de volledige levenscyclus van cyberbeveiliging van ‘plannen, bouwen en uitvoeren’. We richten ons erop onze cliënten in staat te stellen zich te concentreren op het voorkomen dreigingen in plaats van het blussen van brandjes, en hun bedrijf te versterken. We doen dit door organisaties te helpen incidentresponsstrategieën te bedenken, op te stellen en uit te voeren die zijn afgestemd op de dynamische behoeften van de organisatie, bekwame en ervaren bijstand te verlenen aan intern personeel, en ondersteunende diensten te leveren, zoals het opsporen van dreigingen en forensische capaciteiten die helpen het aantal inbreuken en dataverlies te beperken. We beschouwen het ontvangen van de op één na hoogste score in de categorie actueel aanbod van Forrester als een erkenning van onze unieke benadering en de positieve impact die we hebben op de activiteiten van onze cliënten.”

De incidentenbeheerdiensten voor ondernemingen van Optiv helpen organisaties het risico van aanvallen of incidenten te verlagen, hun omgevingen te beschermen tegen dreigingen, en zich te herstellen van incidenten en de gevolgen daarvan zo veel mogelijk te beperken. De volledige suite van EIM-diensten van Optiv kan worden aangeschaft in structuren die zijn afgestemd op het bedrijfsmodel van de cliënt, en helpt organisatie zodoende bij de volgende activiteiten:

  • Voorbereiding – lacunes in de incidentenbeheerstrategie herkennen, onbekende dreigingen binnen de eigen infrastructuur opsporen, belangrijke verantwoordelijkheden en escalatiestappen documenteren, responsinspanningen bij incidenten valideren en testen, en vaststellen welke stappen vervolgens moeten worden genomen om beter bestand te zijn tegen dreigingen.
  • Reactie tijdens en na incidenten – de handelingen van aanvallers ontdekken, de omvang van een ondermijning vaststellen, stappen bepalen om actieve dreigingen binnen hun omgeving weg te nemen, dataverlies te beperken en beveiligingsmechanismen te verbeteren.
  • Onderhoud – erop toezien dat ze altijd voorbereid zijn op onverwachte aanvallen of incidenten met specialisten van Optiv die elke dag van het jaar en elk uur van de dag bereikbaar zijn. De beveiligings- en malwarespecialisten van Optiv bestuderen de systemen van cliënten op indicaties van ondermijning, voeren analyses uit die zijn gebaseerd op enorme specialistische kennis van het bedrijf met betrekking tot kwaadaardige code, signaturen en aanvallen, en bieden doorlopend deskundige adviezen.

Raadpleeg de website van Optiv voor meer informatie over de incidentenbeheerdiensten van Optiv.

Volg Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: https://www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Over Optiv Security
Over Optiv Security Optiv is een internationale integrator van cyberbeveiligingsoplossingen – een betrouwbare “one-stop” partner die zich volledig richt op cyberbeveiliging. Onze end-to-end cyberbeveiligingscapaciteiten bestrijken risicobeheer en -transformatie, digitale cybertransformatie, dreigingenbeheer, cyberactiviteiten, identiteits- en databeheer, en integratie en innovatie, om organisaties te helpen sterkere, eenvoudigere en kostenefficiëntere cyberbeveiligingsprogramma’s te realiseren die zakelijke vereisten en resultaten ondersteunen. Wij van Optiv moderniseren cyberbeveiliging om cliënten in staat te stellen hun consumptiemodellen te innoveren, en infrastructuur en technologie te integreren om maximaal rendement te verkrijgen, meetbare resultaten te behalen en complete oplossingen en zakelijke afstemming te realiseren. Voor meer informatie over Optiv kunt u terecht op www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason Cook
(816) 701-3374
Jason.cook@optiv.com
of
Brett Ater
(913) 304-7683
Brett.ater@optiv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr