10:35 uur 24-01-2018

Optiv Security benoemt Simon Church als General Manager en Executive Vice President, Europa, en versnelt zo internationale groeistrategie met uitbreiding in Europa

DENVER EN LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Optiv Security, een toonaangevende leverancier van complete cyberbeveiligingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het haar internationale groeistrategie verder zal versnellen door Simon Church te benoemen tot General Manager en Executive Vice President, Europa. In zijn nieuw gecreëerde functie zal Church de aanwezigheid van Optiv in Europa vestigen en laten groeien, waardoor het bedrijf lokaal gevestigde organisaties en wereldwijde klanten kan bedienen met uitgebreide vaardigheden, kennis en aanwezigheid. Optiv bedient meer dan 60% van de Fortune 1000 en deze benoeming vergroot haar vermogen om Amerikaanse en internationale klanten te voorzien van wereldwijde expertise en ervaring. Het bedrijf helpt hen bij het verminderen van de complexiteit van hun cyberbeveiligingsprogramma’s en maximaliseert de effectiviteit en waarde van hun investeringen in beveiliging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180123006617/nl/

Optiv Security Names Simon Church as General Manager and Executive Vice President, Europe; Accelerat ...

Optiv Security Names Simon Church as General Manager and Executive Vice President, Europe; Accelerates International Growth Strategy with Expansion in Europe (Photo: Business Wire)

“Organisaties over de hele wereld bevinden zich in dezelfde hachelijke situatie: ze hebben beveiligingsinfrastructuren opgebouwd die enorm complex zijn geworden, die duur zijn om te beheren en die de epidemie van inbreuken in stand houden,” aldus Dan Burns, Chief Executive Officer van Optiv. “Onze wereldwijde klanten vragen ons om de consistentie en effectiviteit van hun beveiligingsprogramma’s te verbeteren. Optiv is uniek gepositioneerd om deze organisaties te helpen hun beveiligingsprogramma’s te optimaliseren en de kosten te minimaliseren. We zijn zeer verheugd om te beschikken over de uitzonderlijke zakelijke en leiderschapsvaardigheden van Simon en over zijn expertise in beveiligings- en professionele diensten om ons te helpen onze uitgebreide capaciteiten te brengen naar organisaties in Europa en onze internationale klanten met hoofdkantoor in andere delen van de wereld beter van dienst te zijn.”

Church biedt Optiv meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van wereldwijde technologie- en managed services-programma’s en het leiden van de verkoopinspanningen voor publieke en private organisaties. Hij is momenteel lid van de adviesraad van Glasswall Solutions Limited, waar hij het in het VK gevestigde documentbeveiligingsbedrijf adviseert over de internationale go-to-market-strategie. Hij heeft verschillende bedrijven, waaronder Vodafone en NTT Com Security (voorheen Integralis), geholpen met het opbouwen of herstructureren van vitale bedrijfseenheden. Hij bekleedde ook verschillende leidinggevende en verkoopleiderfuncties bij bedrijven zoals Verisign en NetIQ.

“In toenemende mate zoeken de partners en wereldwijde klanten van Optiv naar ondersteuning in Europa, de op één na grootste cyberbeveiligingsmarkt ter wereld,” stelde Church. “Als de meest gerespecteerde pure-play beveiligingsleverancier in Noord-Amerika voorziet de internationale expansie van Optiv in een zeer reële en groeiende behoefte om in Europa gevestigde nationale en multinationale bedrijven te helpen hun bedrijfsbeveiligingsprogramma’s sterker, eenvoudiger en goedkoper te maken. Ik kijk ernaar uit om de levering van transformatieve diensten door Optiv aan bedrijven in Europa te leiden en lokaal te werken met hun ongeëvenaarde gemeenschap van technologiepartners.”

Volg Optiv

Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
Blog: www.optiv.com/resources/blog
Nieuwsbrief: www.optiv.com/optiv-advisor

Over Optiv Security
Optiv is een toonaangevende leverancier van complete cyberbeveiligingsoplossingen. Wij helpen klanten bij het plannen, opbouwen en uitvoeren van succesvolle cyberbeveiligingsprogramma’s die de bedrijfsdoelstellingen verwezenlijken door ons diepgaande en brede cyberbeveiligingsaanbod en onze uitgebreide mogelijkheden en bewezen expertise in cyberbeveiligingsstrategie, beheerde beveiligingsdiensten, respons bij incidenten, risico en compliantie, beveiligingsadvies, training en ondersteuning, integratie- en architectuurdiensten en beveiligingstechnologie. Optiv onderhoudt premium partnerschappen met meer dan 350 van de toonaangevende fabrikanten van beveiligingstechnologie. Ga voor meer informatie naar www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

Contacts

Optiv Security
Alastair Finsbury, +44 7557 549 325
alastair.elwen@finsbury.com
of
Susan Vaillancourt, 603-459-8906
susan.vaillancourt@optiv.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr