10:01 uur 10-10-2018

Optiv Security benoemt Andrzej Kawalec als Europees Director Strategy & Technology; betekent afronding van Europees leiderschapsteam om internationale groeistrategie verder te versnellen

LONDEN & DENVER–(BUSINESS WIRE)– Optiv Security, ‘s werelds toonaangevende integrator van beveiligingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn internationale groeistrategie verder zal versnellen met de benoeming van ervaren technisch directeur Andrzej Kawalec als Director Strategy & Technology, Europe. Kawalec, de laatste aanstelling bij de opbouw van het Europese leiderschapsteam van Optiv, zal verantwoordelijk zijn voor de beveiligingsstrategie, dienstverlening en technologiearchitectuur van Optiv in de regio. Hij zal samenwerken met klanten en partners om de transformatie van digitale en cyberbeveiliging in Europa, het Midden-Oosten en Azië (EMEA) te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181009006035/nl/

Andrzej Kawalec (Photo: Business Wire).

Andrzej Kawalec (Photo: Business Wire).

Optiv begon zijn expansie in Europa eerder dit jaar om klanten wereldwijde expertise en ervaring te bieden om hen te helpen hun cyberbeveiligingsprogramma’s te transformeren en te vereenvoudigen. In Europa zal Optiv zich richten op het helpen van klanten bij de cruciale uitdagingen van identiteit, digitale transformatie en cyberactiviteiten.

“De bedrijfsleiders van vandaag de dag zijn overweldigd door de complexiteit van het cyberbeveiligingslandschap,” aldus Simon Church, General Manager en Executive Vice President, Europe van Optiv. “De unieke aanpak van Optiv stelt het bedrijfsmanagement in staat om een stapje terug te doen en de beveiliging te bekijken zoals deze betrekking heeft op de grotere bedrijfsdoelstellingen. De focus op het ontwikkelen van door bedrijven geleide cyberprogramma’s in plaats van te reageren op externe bedreigingen en kwetsbaarheden, is bewezen een verademing te zijn in een steeds veranderende digitale wereld.”

“Andrzej is een inspirerende en creatieve leider die alom wordt erkend voor zijn expertise op het gebied van cyberbeveiliging en digitale verandering. Als voormalig CTO zelf, heeft hij een enorme hoeveelheid ervaring op directieniveau in de publieke en private sector en helpt hij bij het definiëren en bevorderen van de cyberbeveiligingsstrategie. Ik ben zeer verheugd om Andrzej te verwelkomen bij Optiv en enthousiast over ons traject en aanhoudende groei in Europa.”

Kawalec brengt naar zijn functie bij Optiv meer dan 20 jaar ervaring met enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. Meest recentelijk, als Chief Technology Officer (CTO) en hoofd van strategie en innovatie bij Vodafone, leidde hij de ondernemingsvisie van het bedrijf ten aanzien van de paraatheid van de cyberbeveiliging in het tijdperk van digitaal, mobiel, cloud en IoT voor meer dan 462 miljoen gebruikers. Hij was eerder werkzaam als CTO en directeur van beveiligingsonderzoek bij Hewlett Packard (HP), waar hij wereldwijd verantwoordelijk was voor HP’s strategie voor ondernemingsbeveiliging, stappenplan, onderzoek en ontwikkeling en marktbetrokkenheid. Voordat hij bij HP kwam, bekleedde Kawalec een aantal functies met toenemende verantwoordelijkheid bij bedrijven zoals Siemens, Compaq, Currie & Brown, Vistorm en EDS.

“Cyberbeveiliging is een wereldwijde uitdaging die een wereldwijde reactie vereist,” aldus Kawalec. “Organisaties over de hele wereld zijn op zoek naar inzicht en innovatie om hen te helpen controle te krijgen over hun beveiligingsinvesteringen en hun houding. De unieke benadering van Optiv ten aanzien van cyberbeveiliging is ontworpen om publieke en private organisaties bij te staan bij de realisatie van eenvoudigere en krachtigere cyberbeveiligingsprogramma’s. Met een dynamisch en snel groeiend Europees team kijk ik ernaar uit om invloed te hebben op de manier waarop we de cyberveiligheidsuitdagingen samen gaan aanpakken.”

Volg Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: https://www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/resources/blog

Over Optiv Security
Optiv helpt klanten bij het plannen, bouwen en uitvoeren van succesvolle cyberbeveiligingsprogramma’s die de bedrijfsdoelen halen door ons diepgaande en brede cyberbeveiligingsaanbod, uitgebreide mogelijkheden en bewezen expertise in cyberbeveiligingsstrategie, beheerde beveiligingsdiensten, respons op incidenten, risico- en naleving, beveiligingsadvies, training en ondersteuning, integratie- en architectuurdiensten en beveiligingstechnologie. Optiv onderhoudt hoogwaardige partnerschappen met meer dan 350 van de toonaangevende fabrikanten van beveiligingstechnologie. Ga voor meer informatie naar www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Optiv Security
Brett Ater, 913-304-7683
brett.ater@optiv.com
of
Jason Cook, 816-701-3374
jason.cook@optiv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr