16:58 uur 06-09-2018

Optiv Security maakt aanvullende belangrijke benoemingen in Europa bekend ter ondersteuning van de internationale groeistrategie

LONDEN en DENVER–(BUSINESS WIRE)–

— Heiner Luntz benoemd als Finance and Operations Director voor Europa en Ian Rigby als Sales Director voor Europa —

Optiv Security, ’s werelds toonaangevende security solutions integrator, heeft vandaag twee belangrijke benoemingen in Europa bekendgemaakt ter ondersteuning van haar internationale groeistrategie. Het bedrijf heeft de doorgewinterde financial executive Heiner Luntz benoemd als finance and operations director voor Europa. Als zodanig zal hij verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de groei van de operationele activiteiten in Europa en het beheren van alle algemene en administratieve functies, waaronder financiën, personeelszaken, juridische zaken en inkoop. Verder heeft het bedrijf de gerespecteerde verkoopspecialist Ian Rigby benoemd als sales director voor Europa. Rigby zal zich gaan bezighouden met de uitbreiding van de expertise van Optiv binnen Europa om openbare en particuliere entiteiten te helpen de complexiteit van hun cyberbeveiligingsprogramma’s te verlagen en tegelijkertijd de effectiviteit en waarde van hun beveiligingsprogramma’s te optimaliseren.

“Het klinkt misschien afgezaagd, maar het is waar – complexiteit is de grootste uitdaging waarmee de cyberbeveiligingssector op dit moment te maken heeft,” aldus Simon Church, general manager en executive vice president van Optiv voor Europa. “De inside-out benadering tot beveiliging van Optiv is ontworpen om cliënten te helpen de cyberbeveiligingsmaalstroom te ontlopen en hun beveiligingsprogramma’s te baseren op zakelijke doelstellingen in plaats van op angst voor externe dreigingen en zwakke plekken. Het is een unieke benadering die resoneert op de Europese markt. Daarom werken we intensief aan de uitbreiding van ons Europese team om te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige vraag van onze cliënten.

“Met Heiner en Ian aan boord is mijn team van leidinggevenden vrijwel compleet. Het verheugt me zeer hen beide te verwelkomen bij Optiv en ik verheug me erop ons succes in Europa verder uit te bouwen.”

Luntz brengt 25 jaar ervaring in financiële en zakelijke leidinggevende functies in snelgroeiende technologiebedrijven mee naar Optiv. Hij was voorheen chief financial officer, managing director/vorstand voor informatiebeveiligingsspecialist Integralis (thans NTT Security), waar hij leiding gaf aan de geslaagde overnames en integraties van bedrijven in Zweden, Japan, Duitsland en Zwitserland. Meest recentelijk was Luntz als CFO, managing director/vorstand van Fyber N.V. verantwoordelijk voor het realiseren van het financiële model voor groei naar winstgevendheid en de uitvoering van de achterliggende business case, waardoor de omzet binnen een periode van twee jaar verviervoudigde. Luntz vervulde diverse functies met steeds uitgebreidere verantwoordelijkheden bij bedrijven als ND SatCom GmbH, First Data Corporation, Brokat Mobile Technologies GmbH & Co KG en Arthur Andersen Wirtschaftsprungsgesellschaft.

Rigby is een resultaatgerichte leider met 20 jaar ervaring in sales- en leidinggevende functies in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Hij brengt ervaring mee naar Optiv op het gebied van het aanpassen en transformeren van teams om winstgevendheid en groei te realiseren. Rigby diende eerder als sales director bij Integralis (thans NTT Security). Meest recentelijk was hij in dienst bij Tufin als vice president voor sales in de regio EMEA. Verder heeft hij een leidinggevende functie op salesgebied bekleed bij Fidelis Cybersecurity en was hij in dienst als salesmedewerker bij Crossbeam Systems en Cable & Wireless.

Follow Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: https://www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/resources/blog
Nieuwsbrief: www.optiv.com/optiv-advisor

Over Optiv Security
Optiv helpt cliënten bij het plannen, opbouwen, en exploiteren van succesvolle cyberbeveiligingsprogramma’s die bijdragen tot de verwezenlijking van zakelijke doelstellingen met een breed en diep cyberbeveiligingsaanbod, uitgebreide mogelijkheden en bewezen expertise op het gebied van cyberbeveiligingsstrategie, beheerde beveiligingsdiensten, incidentrespons, risico en naleving, beveiligingsadvies, training en ondersteuning, integratie en architectuurdiensten en beveiligingstechnologie. Optiv onderhoudt hoogwaardige samenwerkingsverbanden met meer dan 350 van de vooraanstaande fabrikanten van beveiligingstechnologie. Meer informatie: www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Octopus Group voor Optiv
Optiv@octopusgrp.com
of
Optiv Security
Jason Cook, 816-701-3374
jason.cook@optiv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr