08:45 uur 11-04-2019

Mary Kay blijft tijdens de International Women’s Forum Cornerstone Conference de emancipatie en het leiderschap van vrouwen ondersteunen

Wereldwijd bedrijf in cosmetica sponsort evenement in Barcelona voor toonaangevende vrouwelijke denkers, innovators en pioniers

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Al meer dan 55 jaar na de oprichting van een van toonaangevende bedrijven op het gebied van de emancipatie en het zakelijk instinct van vrouwen door Mary Kay Ash, ondersteunt Mary Kay Inc. nog steeds vrouwelijk leiderschap als een presenterende sponsor van de International Women’s Forum (IWF) Cornerstone Conference. Het evenement, gehouden tussen 10 en 12 april in Barcelona, Spanje, brengt vooruitstrevende denkers, innovators en pioniers uit de hele wereld bij elkaar om wereldwijde problemen vanuit het oogpunt van de vrouw te bekijken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190410005962/nl/

Gema Aznar, General Manager of Mary Kay Spain (Photo: Mary Kay Inc.)

Gema Aznar, General Manager of Mary Kay Spain (Photo: Mary Kay Inc.)

De IWF Cornerstone Conference biedt een dynamische kans om vrouwelijk leiderschap op een wereldwijd en lokaal niveau te ondersteunen. IWF is een leden-en-missie-gedreven organisatie bestaand uit meer dan 7.000 diverse en gelauwerde vrouwen uit 33 landen op 6 continenten. Deelnemers komen bij elkaar om hun kennis te delen, te zorgen voor een ondersteunend netwerk en om hun invloed uit te oefenen.

Gema Aznar, General Manager van Mary Kay Spanje, zal het “Fashion Forward”-panel introduceren dat tijdens de IWF Cornerstone Conference wordt gepresenteerd. Spanje is snel in opkomst in de wereld van de mode, met bekende merken zoals Zara, Mango en Desigual. Dit panel zal de snel veranderende dynamiek in deze industrie in de gaten houden en nieuwe innovatieve manieren proberen te ontdekken waarop designers en fabrikanten mode duurzamer kunnen maken.

“Mary Kay is opgericht door een vrouw, voor vrouwen en onze sponsoring van het International Women’s Forum biedt ons nog meer mogelijkheden om de emancipatie van vrouwen in de hele wereld te vergroten”, zei Gema. “Alle dingen die Mary Kay Ash voor de emancipatie van vrouwen heeft bereikt maakte haar een innovatieve zakenvrouw en haar erfgoed maakt haar een icoon. We zijn er trots op dat we haar werk kunnen voortzetten via deze sponsoring en vele anderen die een wereldwijd platform bieden aan de meest machtige en invloedrijke vrouwen van onze tijd.”

Panelsprekers tijdens het evenement in Barcelona zijn:

  • Misha Nonoo (VK), Designer en Creative Director van Misha Nonoo
  • Jennifer Fleiss (VS), Medeoprichtster van Rent the Runway en Head of Business Development, medeoprichtster en CEO van Jetblack in de Store No. 8 Incubator van Walmart
  • Beatriz Bayo (Spanje), Directeur Corporate Social Responsibility bij MANGO
  • Moderator, Maria Eugenia Girón (Spanje), Executive Director van IE Premium and Prestige Business Observatory, bestuursvoorzitster en lid van IWF Spanje

“We kunnen niet wachten om samen te werken met Mary Kay, omdat de bedrijfsmissie voor het stimuleren van vrouwelijke ondernemers en leiderschap perfect past bij die van ons”, zei Stephanie O’Keefe, CEO van IWF. “Als we wereldwijd een impact op vrouwen willen hebben is het van essentieel belang om relaties te hebben met toonaangevende bedrijven zoals Mary Kay.”

Elk jaar houdt het IWF twee internationale conferenties die een unieke kans bieden voor toonaangevende denkers om wereldwijde problemen binnen een lokale context en door de ogen van vrouwen te bekijken, inclusief internationale vooruitgang, zakelijke activiteiten, economie, ondernemingen en duurzaamheid. Mary Kay is zeer vereerd dat het ook een presenterende sponsor voor de 2019 World Leadership Conference in Toronto, Canada, op 13-15 november zal zijn, waar toonaangevende denkers bij elkaar komen om op een volledig unieke manier te kijken naar nieuwe manieren om te creëren, samen te werken en banden met elkaar te smeden. Klik hier voor meer informatie over het IWF.

Over Mary Kay

Bij Mary Kay ligt het succes in onze toewijding aan onweerstaanbare producten, een lucratieve kans en een positieve impact op de gemeenschap. Al meer dan 55 jaar heeft Mary Kay vrouwen geïnspireerd tot het bereiken van hun zakelijke doelstellingen in bijna 40 landen. Als bedrijf van meerdere miljoenen dollars, bieden we het laatste in innovatieve huidverzorging, cosmetica in opvallende kleuren en parfums. Ontdek meer redenen om van Mary Kay te houden op marykay.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr