10:06 uur 13-12-2018

Pacific Drilling biedt opnieuw aandelen aan op NYSE

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)–

Handel begint naar verwachting op 18 december, 2018

Pacific Drilling S.A. (OTC: PACDD) (de “Vennootschap”) kondigt vandaag aan dat het toestemming heeft gekregen om aandelen opnieuw aan te bieden op de New York Stock Exchange (“NYSE”) onder het tickersymbool “PACD”. De Vennootschap verwacht dat het handelen van zijn aandelen zal beginnen tijdens de marktopening van de NYSE op 18 december 2018.

Pacific Drilling Announces Relisting on NYSE

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)–

Trading Expected to Commence December 18, 2018

Pacific Drilling S.A. (OTC: PACDD) (the “Company”) today announced that it has received approval to relist its common shares on the New York Stock Exchange (“NYSE”) under the ticker symbol “PACD.” The Company expects that its common shares will commence trading on the NYSE at the market open on December 18, 2018.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to becoming the industry’s preferred high-specification, deepwater drilling contractor. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. Pacific Drilling has its principal offices in Luxembourg and Houston. For more information about Pacific Drilling, including our current Fleet Status, please visit our website at www.pacificdrilling.com.

 

Contacts

Investor Contact:
Johannes (John) P. Boots
Pacific Drilling S.A.
+713 334 6662
Investor@pacificdrilling.com

Media Contact:
Amy L. Roddy
Pacific Drilling S.A.
+713 334 6662
Media@pacificdrilling.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr