08:39 uur 01-05-2020

Pacific Drilling kondigt telefonische vergadering over resultaten eerste kwartaal 2020 aan

LUXEMBURG– (BUSINESS WIRE) – Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) zal op donderdag 7 mei 2020 een persbericht publiceren waarin de financiële resultaten voor het eerste kwartaal dat op 31 maart 2020 eindigt, na het sluiten van de markt bekend worden gemaakt. Het persbericht over de winstaankondiging zal beschikbaar zijn op de website van het bedrijf op pacificdrilling.com.

Bernie Wolford, CEO van Pacific Drilling, houdt een conferentiegesprek om de resultaten van het eerste kwartaal te bespreken op vrijdag 8 mei 2020, te beginnen om 10.00 uur Amerikaanse centrale tijd.

Om toegang te krijgen tot de telefonische vergadering, worden deelnemers uitgenodigd om zich vooraf te registreren door bit.ly/RegisterQ12020Call te bezoeken. Na registratie wordt er onmiddellijk een e-mail verzonden met inbel- en toegangscodegegevens. Een herhaling van het gesprek is de volgende dag beschikbaar op de website van het bedrijf of door te bellen naar + 1866-595-5357 en door toegangscode 8638133 # op te geven.

Pacific Drilling Announces First-Quarter 2020 Results Conference Call

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) will issue a press release on Thursday, May 7, 2020 announcing its financial results for the first quarter ended March 31, 2020 following market close. The earnings announcement press release will be available on the Company’s website at pacificdrilling.com.

Pacific Drilling CEO Bernie Wolford will hold a conference call to discuss the first-quarter results on Friday, May 8, 2020, beginning at 10 a.m. US Central Time.

To access the conference call, participants are invited to register in advance by visiting bit.ly/RegisterQ12020Call. Once registered an email will be immediately sent with dial-in and access code details. A replay of the call will be available the following day on the company’s website or by dialing +1 866-595-5357 and providing access code 8638133#.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to exceeding our customers’ expectations by delivering the safest, most efficient and reliable deepwater drilling services in the industry. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. Pacific Drilling has its principal offices in Luxembourg and Houston. For more information about Pacific Drilling, including our current Fleet Status, please visit our website at pacificdrilling.com.

Contacts

Investor:

James Harris

Pacific Drilling S.A.

+1 713-334-6662

Investor@pacificdrilling.com

Media:

Amy Roddy

Pacific Drilling S.A.

+713-334-6662

Media@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr