09:13 uur 17-07-2020

Pacific Drilling kondigt telefonische vergadering over resultaten tweede kwartaal 2020 aan

LUXEMBURG– (BUSINESS WIRE) – Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) zal op donderdag 6 augustus 2020 een persbericht publiceren waarin de financiële resultaten voor het tweede kwartaal worden aangekondigd dat op 30 juni 2020 eindigt na sluiting van de markt. Het persbericht over de winstaankondiging zal beschikbaar zijn op de website van het bedrijf op pacificdrilling.com.

Pacific Drilling CEO Bernie Wolford zal een conferentiegesprek houden om de resultaten van het tweede kwartaal te bespreken op vrijdag 7 augustus 2020, te beginnen om 10.00 uur US Central Time.

Om toegang te krijgen tot de telefonische vergadering, worden deelnemers uitgenodigd om zich vooraf te registreren door bit.ly/Register2Q2020Call te bezoeken. Na registratie wordt er onmiddellijk een e-mail verzonden met inbel- en toegangscodegegevens. Een herhaling van het gesprek is de volgende dag beschikbaar op de website van het bedrijf of door te bellen naar + 1866-583-1035 en door toegangscode 9928370# op te geven.

Pacific Drilling Announces Second-Quarter 2020 Results Conference Call

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) will issue a press release on Thursday, August 6, 2020 announcing its financial results for the second quarter ended June 30, 2020 following market close. The earnings announcement press release will be available on the Company’s website at pacificdrilling.com.

Pacific Drilling CEO Bernie Wolford will hold a conference call to discuss the second-quarter results on Friday, August 7, 2020, beginning at 10 a.m. US Central Time.

To access the conference call, participants are invited to register in advance by visiting bit.ly/Register2Q2020Call. Once registered an email will be immediately sent with dial-in and access code details. A replay of the call will be available the following day on the company’s website or by dialing +1 866-583-1035 and providing access code 9928370#.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to exceeding our customers’ expectations by delivering the safest, most efficient and reliable deepwater drilling services in the industry. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. Pacific Drilling has its principal offices in Luxembourg and Houston. For more information about Pacific Drilling, including our current Fleet Status, please visit our website at pacificdrilling.com.

Contacts

Investor:

James Harris

Pacific Drilling S.A.

+1 713-334-6662

Investor@pacificdrilling.com

Media:

Amy Roddy

Pacific Drilling S.A.

+1 713-334-6662

Media@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr