16:16 uur 13-08-2019

Pacific Drilling biedt update van de vlootstatus

LUXEMBURG– (BUSINESS WIRE) – Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) (‘Pacific Drilling’ of de ‘Company’) heeft vandaag aangekondigd dat zijn rapport over de status van boorschepen en contractinformatie is bijgewerkt vanaf 13 augustus 2019.

Het rapport is te vinden op de Pacific Drilling-website op www.pacificdrilling.com in de sectie “Operations” van de website.

Over Pacific Drilling

Met zijn eersteklas boorschepen en zeer ervaren team, streeft Pacific Drilling ernaar om de voorkeur verdienende high-specific, diepwater booraannemer in de industrie te worden. Pacific Drilling’s vloot van zeven boorschepen vertegenwoordigt een van de jongste en technologisch meest geavanceerde vloten ter wereld. Pacific Drilling heeft hoofdkantoren in Luxemburg en Houston. Voor meer informatie over Pacific Drilling, inclusief onze huidige vlootstatus, kunt u onze website bezoeken op www.pacificdrilling.com.

Pacific Drilling Provides Fleet Status Update

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) (“Pacific Drilling” or the “Company”) today announced that its report of drilling vessel status and contract information has been updated as of August 13, 2019.

The report can be found on the Pacific Drilling website at www.pacificdrilling.com under the “Operations” section of the website.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to becoming the industry’s preferred high-specification, deepwater drilling contractor. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. Pacific Drilling has principal offices in Luxembourg and Houston. For more information about Pacific Drilling, including our current Fleet Status, please visit our website at www.pacificdrilling.com.

Contacts

Investor Contact:

James Harris

Pacific Drilling S.A.

+713 334 6662

Investor@pacificdrilling.com

Media Contact:

Amy Roddy

Pacific Drilling S.A.

+713 334 6662

Media@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr