10:57 uur 13-03-2019

Pacific Drilling kondigt beschikbaarheid van jaarrekening 2018 aan op formulier 20-F

LUXEMBURG-(BUSINESS WIRE)- Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) heeft aangekondigd dat zijn financiële verklaringen voor het fiscale jaar eindigend op 31 december 2018, ingediend op formulier 20-F bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission op 12 maart 2019, beschikbaar zijn op de website van het bedrijf, www.pacificdrilling.com, in de rubriek ‘SEC Aangifte’ van de sectie ‘Investeerdersrelaties’. Aandeelhouders kunnen door een een e-mail te sturen naar Investor@pacificdrilling.com of te bellen naar +1 832-255-0600 ook een gratis papieren versie van de aangifte aanvragen. Deze bevat de volledige geauditeerde jaarrekening van de Vennootschap over 2018.

Pacific Drilling Announces Availability of 2018 Financial Statements on Form 20-F

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) (the “Company”) announced today that its financial statements for the year ended December 31, 2018, filed on Form 20-F with the U.S. Securities and Exchange Commission on March 12, 2019, are available on the Company’s website, www.pacificdrilling.com, in the “SEC Filings” subsection of the “Investor Relations” section. Shareholders may also request a free hard copy of the filing, which includes the Company’s complete 2018 audited financial statements, by emailing Investor@pacificdrilling.com or by dialing +1 832-255-0600.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to becoming the industry’s preferred high-specification, deepwater drilling contractor. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. Pacific Drilling has its principal offices in Luxembourg and Houston. For more information about Pacific Drilling, including our current Fleet Status, please visit our website at www.pacificdrilling.com.

Contacts

Investor:
Johannes (John) P. Boots
Pacific Drilling S.A.
+1 713-334-6662
Investor@pacificdrilling.com

Media:
Amy Roddy
Pacific Drilling S.A.
+1 713-334-6662
Media@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr