21:42 uur 10-07-2024

NetApp breidt mogelijkheden van intelligente data-infrastructuur voor strategische cloudworkloads uit

Nieuwe mogelijkheden maken het uitvoeren van data-intensieve werklasten in GenAI en VMware-omgevingen eenvoudiger voor klanten

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, kondigt vandaag nieuwe functies aan die zijn ontworpen voor strategische cloudworkloads, waaronder GenAI en VMware. Deze verbeteringen aan de data- en opslagdiensten van NetApp verminderen de resources en risico’s voor klanten bij het beheer van deze strategische workloads in steeds complexere hybride multicloudomgevingen.

“Strategische workloads, waaronder GenAI en gevirtualiseerde omgevingen, stimuleren bedrijfsinnovatie waarvoor een steeds complexere en resource-intensievere infrastructuur nodig is die IT-teams tot het uiterste drijft,” zegt Pravjit Tiwana, senior vicepresident en algemeen directeur cloudopslag bij NetApp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr