17:21 uur 09-11-2023

NetApp verlengt partnerschap met Microsoft om klanten in staat te stellen meer te bereiken door gebruik te maken van de cloud

Langdurige alliantie breidt portefeuille van Azure NetApp Files, NetApp BlueXP en Cloud Volumes ONTAP uit met CloudOps-oplossingen gebaseerd op Microsoft Azure

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een internationaal op gegevens gericht softwarebedrijf gebaseerd op de cloud, maakte vandaag de vernieuwing van haar samenwerking met Microsoft bekend. NetApp levert innovaties aan gebruikers van Microsoft Azure die oplossingen voor cloudopslag samenbrengen met Azure NetApp Files (ANF), NetApp BlueXP en Cloud Volumes ONTAP en voortaan ook CloudOps-oplossingen van Spot by NetApp, allemaal gebaseerd op de technologieën van NetApp en Microsoft die binnen deze sector toonaangevend zijn.

ANF is een speciaal ontworpen opslagoplossing voor de publieke cloud, ontwikkeld voor alle bestandsworkloads van ondernemingen, die prestaties en gegevensbeheercapaciteiten leveren die voordien van lokale omgevingen werden verwacht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr