17:40 uur 22-06-2023

NetApp introduceert Continuous Delivery-oplossing Spot Ocean CD

Spot Ocean CD helpt DevOps-teams tijd en geld te besparen en tegelijkertijd snelheid en efficiëntie te bereiken

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloudgestuurd, datagericht softwarebedrijf, introduceert vandaag Spot Ocean CD, een Continuous Delivery-oplossing voor Kubernetes. Ocean CD vult Spot Ocean aan en breidt het uit, en optimaliseert de levering van cloudapplicaties door implementatiestrategieën voor clusters en workloads te automatiseren. De combinatie van Spot Ocean en Ocean CD breidt onze automatiserings- en optimalisatieoplossingen voor Kubernetes uit naar de levering van applicaties. Hiermee worden de complexiteit en lasten voor DevOps-teams verminderd, terwijl de manier waarop applicaties worden geleverd, wordt verbonden met hoe ze in productie worden gebruikt om voor meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie te zorgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr