15:55 uur 09-04-2024

NetApp wint Google Cloud Technology Partner of the Year Award voor Infrastructuur – Opslag

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– TNetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft aangekondigd dat het de 2024 Google Cloud Technology Partner of the Year Award heeft ontvangen in de categorie Infrastructuur – Opslag voor Google Cloud NetApp-volumes. Voor het tweede jaar op rij kreeg NetApp de erkenning voor zijn geleverde prestaties in het Google Cloud-ecosysteem. NetApp helpt gemeenschappelijke klanten bij het toepassen van oplossingen waarmee ze data en workloads eenvoudig kunnen migreren, implementeren en beheren in Google Cloud zonder applicaties opnieuw te hoeven configureren.

“De Partner Awards van Google Cloud vieren de transformatieve impact en waarde die partners hebben geboden aan klanten,” zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem and Channels bij Google Cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr