02:12 uur 16-05-2024

Wolters Kluwer herdefinieert Corporate Performance Management met aankondiging van AI-aangedreven CCH Tagetik Intelligent Platform

Nieuw, first-to-market platform maakt gebruik van de nieuwste generatieve en objectieve AI-technologie om het volledige pakket CPM-oplossingen van het bedrijf te versterken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wolters Kluwer, een wereldleider op het gebied van informatie, software en diensten voor professionals, heeft vandaag zijn AI-aangedreven CCH Tagetik Intelligent Platform aangekondigd, dat is ontworpen om de efficiëntie, nauwkeurigheid en strategische vaardigheden van het kantoor van de CFO digitaal te transformeren.

Ralf Gärtner, Senior Vice President & General Manager, Corporate Performance Management (CPM) Solutions bij Wolters Kluwer, verklaarde: “Wij zijn de eersten die een intelligent, door AI ondersteund platform op de markt brengen dat een hele reeks CPM-oplossingen verbetert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Sarah Whybrow

Associate Director, External Communications

Corporate Performance & ESG

Wolters Kluwer

Mob.: +44 7855 186713

sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr