19:50 uur 17-04-2024

Wolters Kluwer kondigt twee benoemingen van senior managers aan

Nieuwe leiders zullen zich richten op het stimuleren van groei en innovatie voor klanten in de bank- en juridische sector

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wolters Kluwer, een wereldleider op het gebied van informatie, software en diensten voor professionals, heeft vandaag Atul Dubey aangekondigd als General Manager van zijn Finance, Risk & Regulatory Reporting (FRR)-activiteiten, onderdeel van zijn Corporate Performance & ESG (CP & ESG)-divisie. Suzanne Konstance zal Dubey met ingang van 1 mei opvolgen als General Manager van Wolters Kluwer Legal & Regulatory U.S., onderdeel van de Legal & Regulatory-divisie van het bedrijf.

Karen Abramson, CEO van Wolters Kluwer CP & ESG, merkte op: “Atuls diepgaande kennis van het financiële regelgevings- en risicolandschap zal van cruciaal belang zijn nu hij deze internationale leiderschapsfunctie voor Wolters Kluwer FRR op zich neemt en voor groei en onophoudelijke innovatie voor onze klanten zal zorgen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sarah Whybrow

Associate Director, External Communications

Corporate Performance & ESG

Wolters Kluwer

Mob.: +44 7855 186713

sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Frank Ready

Manager, External Communications

Legal & Regulatory

Wolters Kluwer

Kantoor: 717-205-3647

E-mail: Frank.Ready@wolterskluwer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr