19:37 uur 14-03-2024

Expertoplossing van Wolters Kluwer CCH® Tagetik heeft leidende positie in BARC Financial Consolidation Survey

De CCH Tagetik-expertoplossing behaalde een toppositie in elf categorieën

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wolters Kluwer, een wereldleider op het gebied van informatie, software en diensten voor professionals, kondigt vandaag aan dat zijn CCH Tagetik ®expertoplossing een leidende positie heeft in The Financial Consolidation Survey 24, een nieuw jaarverslag van BARC, een van de toonaangevende analistenbureaus voor zakelijke software van Europa.

Ralf Gärtner, Senior Vice President en General Manager van Corporate Performance & ESG bij Wolters Kluwer, stelde: “Onze leiderschapspositie in dit nieuwe rapport is een belangrijke erkenning van onze toewijding aan voortdurende innovatie en uitmuntendheid in productontwikkeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Whybrow

Associate Director, External Communications

Corporate Performance & ESG

Wolters Kluwer

Mob.: +44 7855 186713

sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr