18:34 uur 28-03-2024

Wolters Kluwer genomineerd als marktleider in BARC Score Financial Performance Management 2024

CCH® Tagetik expertoplossing van Wolters Kluwer erkend door BARC voor het zevende jaar op rij

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wolters Kluwer, een wereldleider op gebied van informatie, software en services voor professionals, maakte vandaag bekend dat haar CCH® Tagetik expertoplossing voor het zevende jaar op rij zijn leiderspositie heeft behouden in zowel de uitgave van de ‘Global’ regio als van de ‘DACH’-regio van de prestigieuze BARC Score Financial Performance Management (FPM) Report.

De reports, ontwikkeld door BARC, een van Europa’s toonaangevende analysebedrijven voor bedrijfssoftware, richten de schijnwerpers op de kracht van CCH Tagetik als een eengemaakt platform voor financieel bedrijfsmanagement (financiële consolidatie en begroting; budgettering, planning en prognose; ESG en regelgevende rapportering; vennootschapsbelasting) dat door individuele dochterondernemingen of op groepsniveau kan worden gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Whybrow

Associate Director, externe communicatie

Bedrijfsprestaties & ESG

Wolters Kluwer

Gsm: +44 7855 186713

sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr