05:38 uur 27-04-2024

HCLTech rapporteert omzet voor boekjaar 24 van $ 13,3 miljard, een stijging van 5,4% op jaarbasis

Het bedrijf is goed gepositioneerd om te kapitaliseren met zijn AI-geleide proposities, wereldwijde leveringsmodel en ideale mix van technologische diensten en producten

NEW YORK & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend internationaal technologiebedrijf, rapporteerde vandaag financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar eindigend op 31 maart 2024.

Het bedrijf rapporteerde een jaaromzet van $ 13,3 miljard, een stijging van 5,4% op jaarbasis. De omzet uit digitale diensten groeide met 5,3% (CC) en draagt nu bij aan 37,3% van de omzet uit IT-diensten. De jaarlijkse terugkerende omzet van HCLSoftware bedroeg $ 1,02 miljard. Tijdens FJ24 won het bedrijf 73 grote deals – 36 op het gebied van diensten en 37 op het gebied van software – wat zich vertaalde in een TCV (nieuwe overeenkomstoverwinningen) van $ 9,76 miljard, een stijging van 10% op jaarbasis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meenakshi Benjwal, Noord- en Zuid-Amerika

meenakshi.benjwal@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

James Galvin, ANZ

james.galvin@hcl.com

Siddhartha Bhatnagar, India

bhatnagars@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr