01:05 uur 16-05-2023

HCLTech selecteert SAP SuccessFactors Human Experience Management Suite voor strategische transformatie van human resources

NEW YORK & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, kondigt de uitbreiding aan van zijn langdurige samenwerking met SAP om digitale transformatie voor ondernemingen te stimuleren.

Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking is HCLTech klant geworden van en een wereldwijde strategische servicepartner voor SAP SuccessFactors Human Experience Management Suite (SAP SuccessFactors HXM Suite).

HCLTech zal de SAP SuccessFactors HXM Suite inzetten om de ervaring van zijn meer dan 225.000 mensen over de hele wereld te verbeteren en zijn wervings- en onboardingprocessen flexibeler te maken. HCLTech zal ook gebruik maken van de Workzone- en Qualtrics-oplossingen van SAP om de werknemerservaring te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer details contact op met:

HCLTech

Noord- en Zuid-Amerika
Michelle Rico michelle.rico@hcl.com

EMEA
Elka Ghudial elka.ghudial@hcl.com

ANZ
James Galvin james.galvin@hcl.com

India en APAC
Devneeta Pahuja devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr