19:55 uur 09-03-2023

HCLTech ontvangt wereldwijde erkenning voor zijn ESG-prestaties

MSCI waardeert HCLTech als ESG-‘Leider’ in de software- en dienstensector

NOIDA, India & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, heeft aangekondigd dat het door wereldwijd gerenommeerde onderzoeks- en classificatiebureaus is erkend voor zijn sterke prestaties op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG). Deze erkenningen onderstrepen de aanzienlijke vooruitgang die HCLTech heeft geboekt bij de implementatie van zijn visie op duurzaamheid.

MSCI heeft HCLTech gewaardeerd als een ESG-‘Leider’ in de software- en dienstensector. De MSCI ESG-classificatiebureaus beoordeelden 8.500 bedrijven op hun blootstelling aan sector-materiële ESG-risico’s en hun vermogen om die risico’s te beheren ten opzichte van branchegenoten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Michelle Rico, Americas

michelle.rico@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

James Galvin, ANZ

james.galvin@hcl.com

Devneeta Pahuja, India en APAC

devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr