13:07 uur 25-04-2024

BeiGene, wereldwijde innovator op het gebied van oncologie, zet nieuwe gegevens over het hematologische en solide tumorportfolio in de schijnwerpers tijdens de jaarlijkse ASCO-bijeenkomst in 2024

Meerdere presentaties over de werkzaamheid en veiligheid van BRUKINSA® voor een reeks B-cel maligniteiten

Bedrijf presenteert gegevens over drie jaar van het RATIONALE-306-onderzoek naar TEVIMBRA® bij gevorderd of gemetastaseerd oesofageaal plaveiselcelcarcinoom (ESCC)

BASEL, Zwitserland & BEIJING & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– BeiGene, Ltd. (NASDAQ: BGNE; HKEX: 06160; SSE: 688235), een wereldwijd oncologiebedrijf, kondigde vandaag aan dat het onderzoeksresultaten van zijn brede portefeuille voor hematologie en solide tumoren zal delen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) in Chicago, 31 mei – 4 juni 2024.

“Onze presentaties op de ASCO van dit jaar benadrukken de kracht van onze groeiende oncologieportfolio en onze toewijding aan het ontwikkelen van behandelingen die inspelen op de onvervulde behoeften van patiënten met B-cel maligniteiten en solide tumoren,” aldus Mehrdad Mobasher, M.D., M.P.H., Chief Medical Officer, Hematology bij BeiGene.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerderscontact:
Liza Heapes

+1 857-302-5663

ir@beigene.com

Mediacontact:
Kyle Blankenship

+1 667-351-5176

media@beigene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr