00:20 uur 15-03-2024

BeiGene ontvangt FDA-goedkeuring voor TEVIMBRA ®voor de behandeling van gevorderd of gemetastaseerd plaveiselcelcarcinoom van de slokdarm na eerdere chemotherapie

De resultaten van de wereldwijde Fase 3-studie RATIONALE 302 toonden aan dat TEVIMBRA de overleving verlengde van patiënten die eerder een systemische behandeling hadden gekregen in vergelijking met chemotherapie

Goedkeuring is de eerste indicatie in de VS voor TEVIMBRA

BASEL, Zwitserland & BEIJING & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– BeiGene, Ltd. (NASDAQ: BGNE; HKEX: 06160; SSE: 688235), een wereldwijd oncologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) TEVIMBRA® (tislelizumab-jsgr) heeft goedgekeurd als monotherapie voor de behandeling van volwassen patiënten met niet-resectabel of gemetastaseerd plaveiselcelcarcinoom van de slokdarm (ESCC) na voorafgaande systemische chemotherapie die geen PD-(L)1-remmer bevatte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggerscontact:
Liza Heapes

+1 857-302-5663

ir@beigene.com

Mediacontact:
Kyle Blankenship

+1 667-351-5176

media@beigene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr