01:31 uur 24-04-2024

BeiGene krijgt goedkeuring van de Europese Commissie voor tislelizumab ter behandeling van niet-kleincellige longkanker

Het volledige ontwikkelingsprogramma, met inbegrip van klinische studies van Fase 3, toonde de voordelen van tislelizumab aan voor patiënten met behandelingsnaïeve en gerecidiveerde niet-kleincellige longkanker

Deze beslissing is de tweede goedkeuring van tislelizumab in de regio

BASEL, Zwitserland & BEIJING & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– BeiGene, Ltd. (NASDAQ: BGNE; HKEX: 06160; SSE: 688235), een internationaal oncologiebedrijf, maakte vandaag bekend dat de Europese Commissie (EC) tislelizumab heeft goedgekeurd als behandeling van niet-kleincellige longkanker (NSCLC) voor drie indicaties, waaronder het gebruik voor eerstelijns- en tweedelijnsbehandelingen.

“Tislelizumab is fundamenteel voor BeiGene’s portfolio voor behandeling van solide tumoren en heeft zijn potentieel aangetoond voor verschillende soorten tumoren, waaronder niet-kleincellige longkanker (NSCLC), waar er een aanzienlijke onvoldane behoefte blijft bestaan in alle fasen van de ziekte,” zegt Mark Lanasa, M.D., Ph.D., Chief Medical Officer, Solid Tumors van BeiGene.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerder:
Liza Heapes

+1 857-302-5663

ir@beigene.com

Media:
Kyle Blankenship

+1 667-351-5176

media@beigene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr