13:22 uur 27-02-2024

BeiGene ontvangt positief advies van CHMP voor tislelizumab als behandeling voor niet-kleincellige longkanker

Aanbevelingen gebaseerd op de resultaten van drie klinische studies van Fase 3 die de voordelen aantonen van tislelizumab als eerstelijns- en tweedelijnsbehandeling voor patiënten met NSCLC

BASEL, Zwitserland & BEIJING & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– BeiGene, Ltd. (NASDAQ: BGNE; HKEX: 06160; SSE: 688235), een internationaal oncologiebedrijf, maakte vandaag bekend dat de CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use) van de EMA (European Medicines Agency) een positief advies heeft verstrekt met aanbeveling voor goedkeuring van tislelizumab als behandeling voor niet-kleincellige longkanker (NSCLC) voor drie indicaties:

  • In combinatie met carboplatin en ofwel paclitaxel of nab-paclitaxel voor de eerstelijnsbehandeling van volwassen patiënten met plaveiselcellige NSCLC die lokaal gevorderde NSCLC hebben en geen kandidaat zijn voor chirurgische resectie of op platinum gebaseerde chemobestraling, of metastatische NSCLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerderscontact:
Liza Heapes

+1 857-302-5663

ir@beigene.com

Mediacontact:
Kyle Blankenship

+1 667-351-5176

media@beigene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr