22:04 uur 10-04-2024

Sintavia kondigt uitbreiding van $ 25 miljoen aan in Hollywood, Florida

Investeringen in faciliteiten en apparatuur zullen de groei van het bedrijf de komende jaren stimuleren

HOLLYWOOD, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Sintavia, LLC, ‘s werelds eerste volledig digitale fabrikant van onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart, heeft vandaag de grootste uitbreiding van faciliteiten en apparatuur sinds 2019 aangekondigd. De investering van $ 25 miljoen omvat extra geavanceerde productieruimte, grootformaatprinters, grootformaat nabewerkingsapparatuur en testapparatuur voor componenten. Er wordt verwacht dat Sintavia met deze investering in staat zal zijn om de rest van dit decennium te voldoen aan de vraag van de programma’s die het ondersteunt binnen het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240405464505/nl/

As part of its announced expansion, Sintavia purchased a second SLM NXG XII 600 printer (Photo: Business Wire)

As part of its announced expansion, Sintavia purchased a second SLM NXG XII 600 printer (Photo: Business Wire)

“Als we naar de komende jaren kijken, is het ons duidelijk dat we vandaag de investeringen moeten doen die de vraag van onze klanten van morgen zullen ondersteunen,” aldus Brian Neff, oprichter en CEO van Sintavia.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sintavia, LLC

Lindsay Lewis

+1 954.474.7800

Check out our twitter: @NewsNovumpr