19:10 uur 28-06-2023

Sintavia krijgt strategische investering van Lockheed Martin Corporation

De kapitaalinvestering ondersteunt de verdere ontwikkeling van Sintavia’s eigen thermodynamische ontwerpen en componenten

HOLLYWOOD, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Sintavia, LLC, een ontwerper en additief producent van complexe mechanische systemen en componenten voor de luchtvaart- en defensiesector, kondigde vandaag aan dat het een directe investering heeft ontvangen van Lockheed Martin Corporation (NYSE: LMT). De producten van Sintavia omvatten enkele van de meest geavanceerde mechanische systemen die vandaag de dag worden gebruikt in luchtvaarttoepassingen, waaronder warmtewisselaars met meerdere circuits, complexe thermodynamische chassissystemen en monolithische koelpompen. De voorwaarden van de investering, die werd afgerond op 27 juni 2023, werden niet bekendgemaakt.

Sintavia en Lockheed Martin werken al lange tijd samen om het onderzoek naar de mogelijkheden van metaal additive manufacturing (AM) uit te breiden als alternatief voor traditionele ontwerp- en productiemethoden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sintavia, LLC Media Contact:
Lindsay Lewis, Director of Corporate Strategy, +1 954-474-7800, LLewis@sintavia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr