10:16 uur 15-03-2024

Morrow Sodali neemt Claire Lavery aan om Investor Research & Insights-afdeling op te starten

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Morrow Sodali, wereldwijd marktleider in adviesdiensten op het gebied van betrokkenheid van belanghebbenden, kondigt met trots de lancering aan van zijn onderzoeksafdeling voor de EMEA-regio, die zakelijke klanten inzichten en onderzoek biedt in de percepties van investeerders en de markt.

De nieuwe afdeling wordt gevestigd in Londen en geleid door Claire Lavery, een van Europa’s toonaangevende professionals op het gebied van investeerdersinzichten. Claire is een erkend leider op het gebied van gegevensgestuurde kennis en informatie op basis van interviews en is een vertrouwde strategische adviseur voor bedrijven in de FTSE 100, Euro STOXX en daarbuiten. Ze helpt managementteams en bestuursraden om de behoeften en verwachtingen van investeerders te koppelen aan commerciële prioriteiten en realiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor vragen contact op met Haley Wright, Head of Global Marketing and Communications, op (+1) 203-554-4311 of h.wright@morrowsodali.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr