11:03 uur 16-03-2018

Morrow Sodali kondigt benoeming aan van Cynthia Alers als directeur en hoofd VK

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Morrow Sodali heeft vandaag aangekondigd dat Cynthia Alers is toegetreden tot de firma als directeur en hoofd Verenigd Koninkrijk.

De benoeming van mevr. Alers consolideert verder de schat aan ervaring van Morrow Sodali’s team in het VK dat alle mogelijk diensten verleent – gaande van adviesdiensten voor corporate governance en vastrentende fondsen, tot beleggersrelatiebeheer en fusies en overnames en omstreden situaties. Hierdoor kan het bedrijf zich steeds meer richten op het bieden van inzichtelijk advies, hoogwaardige dienstverlening en oplossingen op maat voor de uitdagingen op het gebied van bestuur en eigendom van klanten.

Haar verantwoordelijkheden omvatten strategisch advies aan de klanten van Morrow Sodali die zich bezighouden met corporate actions en om contacten te onderhouden met financiële, juridische en andere adviseurs die betrokken zijn bij verschillende transacties in het VK en daarbuiten.

Mevr. Alers heeft senior functies bekleed bij JP Morgan als hoofd Investor Relations Services en bij mondiale bedrijven zoals Sage Group, CSR en Rotork als directeur Investor Relations and Strategy. Ze beheerde tal van fusie- en overnametransacties, kapitaalverhogingen, beursintroducties en nieuwe noteringen, en is lid van de Policy and Regulation Committee van de Investor Relations Society. Ze bekleedde ook verschillende bestuursfuncties bij de haven van Dover, waar zij tevens voorzitter was van de auditcommissie, en bij Orwell Housing, waar zij momenteel vicevoorzitter is van de auditcommissie.

“Cynthia biedt Morrow Sodali een brede ervaring in bedrijfs- en bankfuncties en zal onze adviesdiensten op het gebied van investor relations, corporate governance, strategie voor proxy solicitation, AGM-diensten en vastrentende fondsen verder ontwikkelen en verbeteren. Zij heeft een diepgaande kennis van investor relations en kapitaalmarkten en zal ons helpen onze activiteiten in het VK te consolideren,” aldus Alvise Recchi, CEO van Morrow Sodali.

Cynthia Alers verklaarde: “Ik ben erg verheugd om toe te treden als hoofd van de VK-markt van Morrow Sodali. Investeerdersbetrokkenheid, rentmeesterschap en corporate governance sturen in toenemende mate het beleggersgedrag en bedrijfswaarderingen aan. Ik kijk uit naar de samenwerking met ons wereldwijde kantoor om de adviesdiensten in het VK voor zowel adviseurs als bedrijven te ontwikkelen.”

Over Morrow Sodali

Morrow Sodali is het toonaangevende wereldwijde consultancybureau dat uitgebreide governance- en aandeelhoudersdiensten biedt aan zakelijke klanten over de hele wereld. Wij bieden bedrijven en hun raad van bestuur strategisch advies en diensten op het gebied van corporate governance, kapitaalmarktinformatie, communicatie en contacten met aandeelhouders, proxyverzoeken, activisme en gerelateerde eigendomskwesties.

Met hoofdkantoren in New York en Londen en lokale kantoren en partners in tien landen bedient Morrow Sodali meer dan 700 zakelijke klanten in 40 landen, waaronder veel van ‘s werelds grootste multinationale ondernemingen. Naast beursgenoteerde en particuliere bedrijven zijn klanten onder meer beleggingsfondsen, beurzen, lidmaatschapsorganisaties en activistische beleggers.

Ga voor meer informatie over Morrow Sodali naar www.morrowsodali.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Morrow Sodali
Velia Senatore
E‐mail: v.senatore@morrowsodali.com
Telefoon: +39 344 3464 051