21:10 uur 20-02-2024

Biocytogen en Gilead gaan een multi-target antilichaamsamenwerkingsovereenkomst aan

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (‘Biocytogen’, HKEX: 02315) kondigt vandaag een antilichaamevaluatie- en optieovereenkomst aan met Gilead Sciences, Inc. De overeenkomst geeft Gilead toegang tot de uitgebreide volledig menselijke antilichaambibliotheek van Biocytogen die is gegenereerd voor een breed scala aan therapeutische doelen. Gedurende een nominatieperiode van drie jaar zal Gilead interessante doelwitten nomineren en de overeenkomstige antilichamen evalueren, met de optie om geselecteerde antilichamen te verwerven voor wereldwijde therapeutische ontwikkeling.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Biocytogen een betaling ontvangen om de evaluatie van Gilead van bepaalde antilichamen die gericht zijn op een bepaald genomineerd doelwit, mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichaammiddelen en -platforms: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr