10:09 uur 26-03-2024

Biocytogen gaat samenwerken met ABL Bio voor de ontwikkeling van nieuwe bispecifieke antilichaam-drugconjugaten

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315), een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich bezighoudt met het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op basis van antilichamen met innovatieve technologieën, en ABL Bio Inc. (“ABL”, KOSDAQ: 298380), een Koreaans biotechnologiebedrijf in een klinische fase dat nieuwe therapeutica ontwikkelt voor oncologie en ziekten van het centrale zenuwstelsel, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd voor de ontwikkeling van nieuwe bispecifieke antilichaam-geneesmiddelconjugaten (bsADC’s).

Het RenLite® muizenplatform van Biocytogen kan volledig menselijke antilichamen produceren met diverse epitopen en hoge affiniteit. Dit platform is opmerkelijk voor zijn vermogen om antilichamen te genereren in een gemeenschappelijk lichte ketenformaat, en biedt een onderscheidende combinatie van ontwerpflexibiliteit, vereenvoudigde productieprocessen en optimale ontwikkelbaarheid voor de ontwikkeling van bsADC’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichaammiddelen en platforms: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr