22:58 uur 06-05-2024

Biocytogen gaat een evaluatie- en potentiële licentieovereenkomst aan met BioCopy voor TCR-nabootsende antilichamen

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (‘Biocytogen’, HKEX: 02315), een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontdekking van nieuwe op antilichamen gebaseerde therapieën, heeft vandaag een evaluatie- en mogelijke licentieovereenkomst voor TCR-nabootsende antilichamen met BioCopy AG aangekondigd (‘BioCopy’), een op onderzoek gebaseerd biotechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Bazel, Zwitserland.

De overeenkomst verleent BioCopy toegang tot volledig menselijke TCR-nabootsende antilichamen die zich richten op een intracellulair antigeen dat wordt gegenereerd door de bedrijfseigen RenTCR-nabootsende™-muizen van Biocytogen. BioCopy zal een evaluatie uitvoeren en de mogelijkheid behouden om deze antilichamen in licentie te geven voor de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën.

“We zijn verheugd om BioCopy te voorzien van onze TCR-nabootsende antilichamen,” aldus Dr. Yuelei Shen, President en CEO van Biocytogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichaamactiva en -platforms: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr