23:18 uur 31-01-2024

Alphawave Semi en Teledyne LeCroy onthullen PCIeⓇ 7.0-signaalgeneratie en -meting

Toonaangevende technologiesamenwerking staat in het middelpunt van de belangstelling tijdens DesignCon in Santa Clara, Californië op 1 februari

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Alphawave Semi (LSE: AWE), een internationale leider op gebied van connectiviteit met hoge snelheid voor de technologie-infrastructuur van de wereld, en Teledyne LeCroy, wereldwijde leider in protocoltest- en meetoplossingen, maakten vandaag de onthulling bekend van hun samenwerking voor PCI Express 7.0-signaalgeneratie, -transmissie en -meting tijdens DesignCon in Santa Clara, CA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240131102703/nl/

Deze lancering is het hoogtepunt van de samenwerkingsinspanningen van Alphawave Semi en Teledyne LeCroy, met resultaten die de grenzen van signaaltransmissie- en meettechnologieën verleggen. Deze resultaten versnellen de ontplooiing van de PCIe 7.0-technologie voor gegevensintensieve AI-workloads (artificiële intelligentie) voor hyperscaler- en gegevensinfrastructuurtoepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gravitate PR voor Alphawave Semi

alphawave@gravitatepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr