00:02 uur 18-10-2023

Alphawave Semi verbetert Silicon Platforms aangestuurd door chiplets voor AI-verwerking via Arm Total Design

Toevoeging van Arm Neoverse CSS (Compute Subsystems) capaciteiten aan de Silicon Platforms aangestuurd via chiplets van Alphawave Semi versnelt de verwerking van massieve, via AI gegenereerde gegevens in verwerking-, geheugen- en netwerkinfrastructuur

LONDEN & TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Alphawave Semi (LSE: AWE), een internationale leider op gebied van connectiviteit met hoge snelheid voor de mondiale technologie-infrastructuur, maakte vandaag bekend dat het is toegetreden tot Arm Total Design, een ecosysteem om gespecialiseerde oplossingen te maken op basis van Arm® Neoverse CSS (Compute Subsystems) die alom verkrijgbaar zijn in de infrastructuur. De integratie van Arm Neoverse CSS in de bijzonder geavanceerde IP- en via chiplets aangestuurde, gepersonaliseerde Silicon Platforms met connectiviteit met hoge snelheid van Alphawave Semi stuwt AI-verwerking naar nieuwe hoogten en effent de weg voor een nieuwe generatie SoC’s op maat voor hyperscaler- en gegevensinfrastructuurklanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen
Gravitate PR voor Alphawave Semi

alphawave@gravitatepr.com

Alphawave Semi

press@awavesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr