19:42 uur 12-02-2024

Alphawave Semi kondigt benoeming aan van Charlie Roach als Chief Revenue Officer

Strategische aanwerving vergroot leiderschap op het gebied van connectiviteit en silicium rekenoplossingen voor AI-infrastructuur

LONDEN & TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Alphawave IP Group plc (LN: AWE, het ‘bedrijf’ of ‘Alphawave Semi’), een wereldleider in hogesnelheidsconnectiviteit voor de technologische infrastructuur van de wereld, heeft Charlie Roach aangesteld als Chief Revenue Officer (CRO).

Charlie is een zeer getalenteerde verkoopmanager met meer dan 20 jaar ervaring bij beursgenoteerde bedrijven in de halfgeleider- en IP-communicatieruimte. Voordat hij bij Alphawave Semi kwam, was hij Senior VP Worldwide Sales & Corporate Marketing bij Inphi, waar hij de uitbreiding van het bedrijf leidde naar nieuwe markten zoals hyperscaler datacenters en netwerken, en een meer dan 10x groei in omzet en aandelenkoers realiseerde toen Inphi werd overgenomen door Marvell.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alphawave Semi plc
John Lofton Holt, uitvoerend voorzitter

Jose Cano, hoofd IR

ir@awaveip.com
+44 (0) 20 7717 5877

Brunswick Group
Simone Selzer

Sarah West

alphawave@brunswickgroup.com
+44 (0) 20 7404 5959

Gravitate PR
Lisette Paras

Michael Terry Caraher

alphawave@gravitatepr.com
+1 415 420 8420

Check out our twitter: @NewsNovumpr