01:36 uur 26-04-2023

Alphawave Semi toont 3nm-connectiviteitsoplossingen en Chiplet-gebaseerde platforms voor hoogwaardige datacentertoepassingen.

Succesvolle lancering van 3nm-connectiviteitssilicium brengt op maat gemaakte siliciumplatforms met chips naar de voorgrond

LONDON & TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Alphawave Semi (LSE: AWE), een wereldleider in hogesnelheidsconnectiviteit voor de technologische infrastructuur van de wereld, kondigde vandaag de ingebruikname aan van zijn eerste connectiviteitssiliciumplatform op TSMC’s meest geavanceerde 3nm-proces met zijn ZeusCORE Extra-Long-Reach (XLR) 1-112Gbps NRZ/PAM4 serialiser-deserialiser (“SerDes”) IP.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005843/nl/

Alphawave Semi 3nm Eye Diagram (Graphic: Business Wire)

Alphawave Semi 3nm Eye Diagram (Graphic: Business Wire)

Een eerste live demo van Alphawave Semi’s siliciumplatform met 112G Ethernet en PCIe 6. 0 IP op het TSMC 3nm-proces zal worden onthuld op het TSMC North America Symposium in Santa Clara, CA op 26 april 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Gravitate PR voor Alphawave Semi

alphawave@gravitatepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr