22:07 uur 30-01-2024

AGCO lanceert FarmerCore en brengt de dealerervaring rechtstreeks naar de boerderij

DULUTH, Ga.–(BUSINESS WIRE)– AGCO (NYSE: AGCO), wereldwijd marktleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van landbouwmachines en precisielandbouwtechnologie, heeft vandaag de lancering van FarmerCore aangekondigd. FarmerCore is een transformatief, wereldwijd initiatief om een op de toekomst gerichte landbouwer- en dealerervaring te bieden. De lancering van het nieuwe end-to-end distributiemodel is een belangrijke mijlpaal in het bevorderen van AGCO’s Farmer-First strategie en het verstevigen van haar inzet om boeren over de hele wereld te helpen winstgevender, productiever en duurzamer te worden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240130198385/nl/

FarmerCore revolutioneert de verkoop en service met hulpmiddelen die dealers dichter bij de boeren brengen, zowel op locatie als online.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy

Corporate Communications Director

Aryn.Drawdy@AGCOcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr