20:57 uur 27-02-2023

AGCO doneert 650.000 dollar ter ondersteuning van de noodhulp van UNICEF in Turkije

DULUTH, Ga. & ZURICH–(BUSINESS WIRE)– AGCO Corporation, Your Agriculture Company, (NYSE: AGCO), een wereldwijde fabrikant en distributeur van landbouwmachines en precisielandbouwtechnologie, heeft vandaag aangekondigd 650.000 dollar te doneren aan het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) ter directe ondersteuning van de aardbevingsbestrijding in Turkije. De donatie zal de levering van essentiële goederen en diensten aan kinderen, jongeren en gezinnen die door de recente aardbevingen zijn getroffen, vergemakkelijken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005190/nl/

AGCO’s donation to UNICEF will be used to distribute relief supplies and services to those in need in Türkiye. (Photo: UNICEF)

AGCO’s donation to UNICEF will be used to distribute relief supplies and services to those in need in Türkiye. (Photo: UNICEF)

“Onze gedachten gaan uit naar onze collega’s en hun dierbaren in Turkije, die nog steeds met vele uitdagingen worden geconfronteerd na de verwoestende aardbevingen”, aldus Eric Hansotia, voorzitter, president en chief executive officer van AGCO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy, AGCO | Aryn.Drawdy@AGCOCorp.com | 1+ (770) 232-8237

Jürg Keim, UNICEF Zwitserland en Liechtenstein | j.keim@unicef.ch | +41 (0)44 317 22 41

Check out our twitter: @NewsNovumpr