01:53 uur 25-04-2023

AGCO en Hexagon komen overeen om de distributie van Hexagon’s landbouworiëntatiesystemen uit te breiden

DULUTH, Ga. & JUNDIAÍ, Brazilië–(BUSINESS WIRE)– AGCO (NYSE: AGCO), een wereldwijde fabrikant en distributeur van landbouwmachines, infrastructuur en precisielandbouwtechnologie, kondigde vandaag aan dat het een overeenkomst heeft getekend met Hexagon, om zijn aanbod van af-fabriek en aftermarket oriëntatiesystemen uit te breiden. Het nieuwe oriëntatiesysteem zal worden verkocht als Fuse Guide op Massey Ferguson- en Valtra-tractoren.

De nieuwe overeenkomst bouwt voort op het huidige akkoord tussen AGCO en Hexagon om Hexagon | NovAtel GNSS-ontvangers (Global Navigation Satellite System) en TerraStar Correction Services te distribueren, zowel rechtstreeks vanuit de fabriek als via AGCO-verkopers. Fuse Guide zal een beproefd, robuust oriëntatie- en elektronisch stuursysteem aanbieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie Ulbrich, AGCO | julie.ulbrich@AGCOCorp.com | +1 770-235-2943

Check out our twitter: @NewsNovumpr