11:03 uur 23-01-2024

Visit Group, een toonaangevende Noord-Europese leverancier van softwareoplossingen voor de horeca, maakt strategische groei-investering van meer dan EUR 100 miljoen door PSG bekend

De investering van PSG dient ter ondersteuning van de volgende fase van de organische en anorganische groei van Visit Group

GOTHENBURG, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Visit Group, een toonaangevend Noord-Europees softwarebedrijf voor de horeca en reiswereld, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een bedrag van meer dan EUR 100 miljoen aan strategische groei-investeringen ontvangt van PSG Equity (“PSG”), een toonaangevend groeikapitaalbedrijf dat samenwerkt met dienstverlenende bedrijven op het gebied van software en technologie, om te helpen de groei van het bedrijf te versnellen. PSG verwerft hiermee een meerderheidsbelang in het bedrijf.

Visit Group heeft haar hoofdkantoor in Göteborg, Zweden, en is marktleider in Noord-Europa op het gebied van horeca- en reistechnologie. Het bedrijf levert software voor gezamenlijke handel aan leveranciers van voorzieningen op locatie, zoals accommodaties, dagtochten en attracties, bergresorts, veerbootmaatschappijen, attractieparken en activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor vragen van de media:

Prosek Partners
Matthieu Roussellier / Kate Pledger

pro-psg@prosek.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr