12:12 uur 17-01-2024

Sims Limited benoemd tot meest duurzame onderneming ter wereld in de 2024 Global 100-Index van Corporate Knights

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX: SGM), een internationale leider op gebied van metaalrecyclage en de voorziening van kringloopoplossingen voor technologie, is opgedoken als de meest duurzame onderneming van 2024 in de Global 100-index van Corporate Knights. Dot is de tiende en hoogste genoteerde vermelding van het bedrijf in deze lijst.

“We zijn trots dat we aan de top van de rangschikking van de 2024 Global 100 staan. Deze erkenning weerspiegelt onze inzet voor onze eigen duurzaamheidsprestaties, en onze rol om ons steentje bij te dragen voor een groenere toekomst door wereldwijd meer metalen en materialen uit de kringloop te leveren,” zegt Stephen Mikkelsen, CEO en algemeen directeur van Sims Limited.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties
Ana Metelo

Directeur investeerdersrelaties

ana.metelo@simsmm.com

Mediarelaties
Stephanie Glue

Internationaal hoofd bedrijfs- en overheidszaken

Stephanie.glue@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr