19:35 uur 04-10-2023

Sims Limited maakt 2023 Sustainability Reporting Suite bekend

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX:SGM), wereldleider op gebied van duurzaamheid en een enabler van kringloopeconomie, kondigde vandaag de publicatie aan van haar Sustainability Reporting Suite voor het boekjaar 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231004454724/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De jaarlijkse Sustainability Reporting Suite van het bedrijf, compleet met een klimaatrapport, duurzaamheidsrapport en databook, vat de vooruitgang ten overstaan van drie duurzaamheidspijlers:

  • Handel op verantwoorde wijze
  • Sluit de kringloop
  • Werk samen aan verandering

“Het voorbije jaar heeft het bedrijf belangrijke prestaties geleverd ten overstaan van onze duurzaamheidsdoelstellingen, waaronder een vroegtijdig bereiken van ons doel om de koolstofuitstoot tegen 2025 met 23% te verminderen, door het leveren van 32% verlaging op de uitstoot ten opzichte van ons referentiejaar in boekkaar 2020 dankzij een versnelde opname van hernieuwbare elektriciteit in al onze globale activiteiten,” zegt Stephen Mikkelsen, CEO en algemeen directeur van Sims Limited.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties
Ana Metelo

Directeur investeerdersrelaties

ana.metelo@simsmm.com

Mediarelaties
Réal Hamilton-Romeo

Global Head, Communications and Marketing

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr