17:14 uur 27-05-2023

Sims Limited uitgeroepen tot Climate Leader in Azië/Oceanië voor 2023

Voor het tweede jaar op rij door Financial Times en Statista aangemerkt als toonaangevend in de strijd tegen klimaatverandering

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX: SGM), wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid en aanjager van de circulaire economie, is in 2023 voor de tweede keer op rij opgenomen op de lijst van Climate Leaders van de Financial Times voor Azië/Oceanië. Sims Limited was een van de 275 bedrijven op deze prestigieuze lijst van bedrijven die over een periode van vijf jaar de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk hebben verminderd in verhouding tot hun omzet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005349/nl/

FT-Statista Climate Leaders 2023 logo (Graphic: Business Wire)

FT-Statista Climate Leaders 2023 logo (Graphic: Business Wire)

Voor het tweede jaar op rij bestudeerden de Financial Times en Statista openbare bekendmakingen van meer dan 2000 bedrijven in de regio Azië/Oceanië voor het samenstellen van de lijst van Climate Leaders voor Azië/Oceanië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations
Ana Metelo

Director van Investor Relations

ana.metelo@simsmm.com

Media Relations
Réal Hamilton-Romeo

Global Head van Communications and Marketing

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr