03:04 uur 09-11-2023

Sims Limited kondigt benoeming aan van Warrick Ranson tot Chief Financial Officer

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX:SGM), wereldleider op het gebied van duurzaamheid en facilitator van de circulaire economie, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Warrick Ranson tot Group Chief Financial Officer (CFO), met ingang van 4 december 2023. De heer Ranson is de opvolger van interim CFO Steve Skurnac, die de functie sinds 1 oktober 2023 bekleedt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231108737995/nl/

Warrick Ranson, incoming CFO at Sims Limited (Graphic: Business Wire)

Warrick Ranson, incoming CFO at Sims Limited (Graphic: Business Wire)

De heer Ranson zal rapporteren aan Stephen Mikkelsen, algemeen directeur en chief executive officer van Sims Limited. Hij brengt meer dan twintig jaar uitgebreide ervaring op executive-niveau met zich mee, opgedaan in senior posities binnen blue-chip bedrijven die wereldwijd actief zijn in de mijnbouw- en grondstoffenindustrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations
Ana Metelo

Director, Investor Relations

ana.metelo@simsmm.com

Media Relations
Réal Hamilton-Romeo

Global Head, Communications and Marketing

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr