11:03 uur 10-01-2024

Quectel introduceert de KG200Z, een kostenbesparende langeafstandsmodule met ultralaag vermogen

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– CES – Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van de KG200Z-module, een ultramoderne module met LoRa®-technologie (Long Range). De module is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van IoT-projecten die betrouwbare, ultralaag vermogen en kosteneffectieve draadloze communicatie met een groot bereik vereisen. Deze innovatieve oplossing biedt een krachtig en efficiënt hulpmiddel voor bedrijven en ontwikkelaars die hun projecten willen uitbreiden met robuuste draadloze mogelijkheden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109125835/nl/

Quectel introduceert de KG200Z, een kostenbesparende langeafstandsmodule met ultralaag vermogen (Photo: Business Wire)

Quectel introduceert de KG200Z, een kostenbesparende langeafstandsmodule met ultralaag vermogen (Photo: Business Wire)

De module levert naadloze en robuuste connectiviteit voor IoT-apparaten, met een indrukwekkende transmissieafstand van 2-5 kilometer in stedelijke omgevingen en 10-15 kilometer in voorstedelijke gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr