00:45 uur 06-01-2023

Quectel breidt zijn portfolio van 5G- en GNSS-combo-antennes uit om de dekking en locatiediensten voor intelligent vervoer, telematica en bedrijfskritische communicatie te verbeteren

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, heeft drie nieuwe combo-antennes gelanceerd om ontwerpers en ontwikkelaars van IoT-oplossingen te helpen de prestaties van apparaten te optimaliseren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230105005594/nl/

Quectel expands its 5G and GNSS combo antennas portfolio to advance coverage and location services across intelligent transportation, telematics, and mission critical communications (Photo: Business Wire)

Quectel expands its 5G and GNSS combo antennas portfolio to advance coverage and location services across intelligent transportation, telematics, and mission critical communications (Photo: Business Wire)

  • YEMN016AA -een 5-in-1, 5G- en GNSS-schroefantenne met een zeer laag profiel
  • YEMN017AA – een 5-in-1 puck-antenne voor meerdere montagemogelijkheden
  • YEMA013AA – een 9-in-1 zelfklevende platte, rechthoekige combo-antenne.

Elke nieuwe combi-antenne is ontworpen voor het leveren van maximale opties en prestaties voor IoT-implementaties, zodat klanten de connectiviteit voor hun apparaten kunnen verzekeren die zij voor de diverse draadloze technologieën nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, Head of Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr