21:20 uur 04-01-2023

Quectel lanceert 5G NR Release 16-modules voor de automobielsector ter ondersteuning van autonoom rijden

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– CES, Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van IoT- en automobieloplossingen, kondigt vandaag zijn nieuwe 5G NR-modules voor de automobielindustrie aan, de AG59x-serie. De nieuwe modules bieden een breed scala aan verbeteringen, waaronder multi-gigabit mobiele connectiviteit, C-V2X PC5 directe communicatie, verbeterde locatieservices, een krachtige multicore-applicatieprocessor en verbeterde beveiliging. Hiermee is het een ideale oplossing ter ondersteuning van de volgende generatie automobieltoepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230104005511/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Gebaseerd op de AEC-Q100-gekwalificeerde Qualcomm-chipsets, omvat de nieuwe reeks modules de AG59xH-serie, die de Qualcomm SA525M en de AG59xE-serie integreert met daarin de Qualcomm SA522M.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, hoofd Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr